EMDA LOGO 2018

Ningbo EMDA Import lan Export Co., Ltd. diadegaké ing Juli 2015, perusahaan profesional specialized ing pembangunan lan sumber saka kantor lan sekolah Penyetor. Saiki, pasar utama kita Amerika Serikat, Mexico, UK, Walanda lan sapiturute Miturut njupuk kauntungan saka lokasi, kita barang bisa gampang lan cepet dikirim saka plabuhan Ningbo kanggo kabeh ndonya

  • 2352
  • 23523523

Baru

Feature Products

standar Kantor galvanis 26/6 kabel pokok
Kantor tembaga dilapisi 6/4 pins pokok mini
desktop Kantor luwes 6 bolongan kertas punch
Black metal luwes 12 bolongan sheets4 kertas punch
kadohan bolongan 80mm Metal 30 sheets 2 bolongan kertas punch
Kantor heavy tugas 60 sheets 2 bolongan kertas punch
Kantor logam desktop 20 sheets 2 bolongan kertas punch
New design nyimpen pegawe-tugas abot 200 sheets Stapler
Kualitas kantor tangan plier salaka 24/6 24/8 26/6 Stapler
Metal Stapler 305009