EMDA ЛОГО 2018

Ningbo EMDA Увоз и извоз копродукции, Ltd основана во јули 2015 година, е професионална компанија специјализирана за развој и набавка на канцелариски и училишни материјали. Во моментов, нашата главна на пазарот се САД, Мексико, Велика Британија, Холандија и др Искористувајќи ја предноста на локацијата, нашите производи може да се лесно и брзо се доставуваат од Ningbo пристаниште во целиот свет

  • 2352
  • 23523523

Нови пристигнувања

функција Производи

Канцеларијата стандард галванизиран 26/6 главен жица
Канцеларијата бакар обложен со мини 6/4 сечени пина
Канцеларија десктоп прилагодливи 6 дупка хартија удар
Блек метал прилагодливи 12 sheets4 дупки хартија удар
Метал 80mm дупка растојание 30 листови хартија 2 дупки удар
тешки канцеларија 60 листови хартија 2 дупки удар
Канцеларија десктоп метал 20 листови хартија 2 дупки удар
Нов дизајн на труд за заштеда на тешки 200 листови Спојувач
Висок квалитет канцеларија страна клешта сребро 24/6 24/8 26/6 Спојувач
Метал Спојувач 305009