EMDA LOGO 2018

Ningbo EMDA Importi dhe Eksporti Co, Ltd themeluar në korrik të vitit 2015, është një kompani profesionale e specializuar në zhvillimin dhe furnizimin e zyrës dhe furnizimet shkollore. Aktualisht, tregu ynë kryesor janë Shtetet e Bashkuara, Meksika, Britania e Madhe, Holanda etj Duke përfituar nga vendndodhjen, mallrat tona mund të lehtë dhe të shpejt të çliruar nga porti Ningbo në të gjithë botën

  • 2352
  • 23523523

Arritje të reja

Feature Produkte

standarde Zyra galvanizuar 26/6 tela lëndë
bakrit praruar zyra mini 6/4 këmbët kryesor
Zyra desktop rregullueshme 6 vrimë letër shënoj
metalike të zezë rregullueshme 12 vrima sheets4 letër shënoj
80mm Metal vrimë në distancë 30 fletë 2 vrima letër shënoj
Zyra e rëndë detyrë 60 fletë 2 vrima letër shënoj
Zyra desktop metalike 20 fletë 2 vrima letër shënoj
Dizajni i ri i punës për të shpëtuar detyrë e rëndë 200 fletë stapler
Me cilësi të lartë të dorës Zyra plier argjendi 24/6 24/8 26/6 stapler
stapler Metal 305009