EMDA logo 2018

Ningbo EMDA Impor na Ékspor Co., Ltd. ngadegkeun dina bulan Juli 2015, nyaéta parusahaan profésional husus dina ngembangkeun sarta supply kantor jeung sakola suplai. Ayeuna, pasar utama urang téh Amerika, Mexico, UK, Walanda jeung sajabana Ku nyokot kauntungan tina lokasi, barang urang bisa gampang sarta gancang dikirimkeun tina port Ningbo ka sakuliah dunya

  • 2352
  • 23523523

Arrivals anyar

fitur Produk

baku kantor galvanized 26/6 kawat pokok
Kantor tambaga plated 6/4 pin pokok mini
desktop kantor adjustable 6 liang kertas punch
Hideung logam adjustable 12 liang sheets4 kertas punch
Jarak liang 80mm logam 30 lembar 2 liang kertas punch
Kantor beurat tugas 60 lembar 2 liang kertas punch
Kantor logam desktop 20 lembar 2 liang kertas punch
Anyar design nyimpen kuli-tugas beurat 200 lembar stapler
kualitas luhur kantor leungeun plier pérak 24/6 24/8 26/6 stapler
Metal stapler 305009